Berging

De ideale oplossing

Berging

Mist u de ruimte in huis om al uw spullen netjes op te bergen? Dan is een berging in de tuin een slimme oplossing! In de berging kunt u alle spullen kwijt waar in huis niet voldoende ruimte voor is. Pre Wood Outdoor kan een schuur op maat voor u realiseren. Daarbij houden we rekening met al uw wensen en ontzorgen we u van A tot Z.

Offerte aanvragen
×
De uitstraling van uw berging

Sfeervol & stijlvol

De uitstraling van uw berging

Een berging dient voornamelijk als opbergruimte. Toch is de uitstraling ook belangrijk. De berging heeft namelijk veel impact op de sfeer in uw tuin. Bij Pre Wood Outdoor bieden we u diverse mogelijkheden. Kies voor een berging van aluminium voor een strakke en moderne uitstraling. Liever een meer natuurlijke uitstraling in uw tuin? Ga dan voor onze verschillende houtsoorten. Hout is een natuurlijk materiaal dat eenvoudig te bewerken is en een warme uitstraling heeft.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Berging

Wij bieden u veel opties

Verschillende mogelijkheden

Wij bieden u veel opties

Laat u een berging door ons maken, dan kiest u uit veel verschillende soorten materialen. Kies bijvoorbeeld uit de verschillende houtsoorten, ramen en deuren en diverse dak- en vloerbedekkingen. Ook kunnen wij de verlichting en elektra voor u installeren. Uw berging wordt helemaal op maat voor u gemaakt.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

Over Pre Wood Outdoor

Van hobby tot volwaardig bedrijf

Over Pre Wood Outdoor

Pre Wood Outdoor is een jong bedrijf dat in 2020 is opgericht door twee vakmensen. Voor de oprichting hielden zij zich vooral hobbymatig bezig met tuinbeleving en bouw. Met de komst van Pre Wood Outdoor groeide onze passie uit tot een volwaardig bedrijf. Ons doel is om uw tuinbeleving te verbeteren. Bij ieder project streven we weer naar de beste resultaten. Wij willen u compleet ontzorgen. Om die reden hechten we ook veel waarde aan communicatie. U krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon toegewezen. Deze zorgt ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een mooi ontwerp.

Vraag offerte aan

Berging laten realiseren

Van ontwerp tot realisatie

Een berging laten realiseren

Wilt u een nieuwe berging? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Vervolgens kunnen wij een ontwerp en plan uitwerken en u informeren over de kosten. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem ook in dat geval gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen