Veranda met lichtstraat

Veranda met lichtstraat

Bij Pre Wood Outdoor verzorgen we het volledige proces van installatie van uw veranda met lichtstraat. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing. Ons team van ervaren vakmensen begeleidt u stap voor stap. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe veranda perfect wordt geïntegreerd met uw woning en aan al uw wensen voldoet. Door frequent en persoonlijk contact zorgen we ervoor dat uw nieuwe veranda helemaal klopt bij het plaatje dat u vooraf voor ogen had.

Offerte aanvragen
×
Houten veranda met lichtstraat

Aluminium en houten veranda's

Bij Pre Wood Outdoor bieden we zowel aluminium als houten veranda’s aan. Aluminium veranda’s staan bekend om hun moderne uitstraling, terwijl houten veranda’s juist een warme en natuurlijke sfeer creëren. Beide veranda’s kunnen worden voorzien van een lichtstraat. Ook hierin biedt Pre Wood Outdoor u verschillende mogelijkheden en opties van kleuren, materialen en afmetingen. Zo zorgen we ervoor dat de geïnstalleerde lichtstraat altijd volledig aansluit bij de stijl van uw veranda.

Vraag offerte aan

Lichtstraat veranda

Geniet van natuurlijke lichtinval onder uw veranda

Een lichtstraat in uw veranda biedt u talloze voordelen. Het zorgt namelijk voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor uw buitenruimte een open en luchtige sfeer krijgt. Dit maakt de veranda een aangename plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Daarnaast kan een lichtstraat bijdragen aan energiebesparing. Door de aanwezigheid van de lichtstraat is er namelijk minder behoefte aan kunstmatige verlichting. Het vervangen van kunstmatige verlichting door natuurlijk licht heeft daarbij ook direct een positieve invloed op uw gezondheid en gemoedstoestand.

Vraag offerte aan

Stenen veranda met lichtstraat

Hoe gaan wij te werk?

Bij Pre Wood Outdoor staan uw persoonlijke wensen voorop. Voordat we starten met een project nemen we dan ook eerst persoonlijk contact met u op. In een telefonisch gesprek luisteren we graag naar uw ideeën en verwachtingen. Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag met een ontwerp. Voordat we uiteindelijk beginnen met de bouw, ontvangt u van ons een 3D-impressie van het eindresultaat. Zo geven we u een helder beeld van het verwachtte eindresultaat en weet u vooraf exact wat u van ons mag verwachten. Samen met u zorgen we ervoor dat uw veranda met lichtstraat volledig naar wens wordt geïnstalleerd.

Vraag offerte aan

Lichtstraat

Kies voor zonwerend glas in de lichtstraat

Heeft u vaak dat u in de felle zon zit? Of schijnt de zon in uw tuin de hele of een groot deel van de dag? In de lichtstraat kan er ook gekozen worden voor zonwerend glas. Dan heeft u alle lichtinval van normaal glas, maar blokkeert het wel de felle zonnestralen. Zo kunt u heerlijk genieten van het zomerse weer zonder dat u er last van krijgt.

Vraag offerte aan

Lichtstraat overkapping

Een veranda met lichtstraat laten plaatsen?

Wilt u graag een veranda met lichtstraat laten plaatsen? Bij Pre Wood Outdoor luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Dan nemen we spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan