terrasoverkapping op maat met glaswanden

Passie voor tuinbeleving

Terrasoverkapping op maat 

Op zoek naar een overkapping voor uw terras of veranda? Bij Pre Wood Outdoor kunt u terecht voor uw terrasoverkapping op maat. Niet alleen staan wij voor kwaliteit, ook is onze werkwijze transparant en uniek. Hierin staat u, de klant, namelijk volledig centraal. Van ons krijgt u bovendien een vast contactpersoon, die u door het hele project begeleidt en altijd klaar staat voor uw vragen.

Vraag offerte aan
×
terrasoverkapping op maat laten maken

Met een maatwerk terrasoverkapping

Uw woonruimte vergroten

Een terrasoverkapping op maat staat gelijk aan het vergroten van uw woonruimte. U geniet momenteel namelijk misschien alleen maar in de zomer van uw terras. Eeuwig zonde, vinden wij! Door het toevoegen van een terrasoverkapping op maat, bent u veel vaker buiten te vinden. Of het nou regent, waait of zonnig is: door een terrasoverkapping is het goed vertoeven. Bovendien verandert het de beleving van uw tuin als geheel. Hoe uw terrasoverkapping eruit komt te zien, is dan ook een belangrijke factor!

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Terrasoverkapping op maat

terrasoverkapping op maat hout

maatwerk terrasoverkapping in de avond

Landelijke uitstraling

Een terrasoverkapping op maat van hout

Bij Pre Wood Outdoor kunt u kiezen uit verschillende materialen voor uw terrasoverkapping op maat. De houten overkapping is een populaire keuze, vanwege de toevoeging van warmte en sfeer. Hout heeft namelijk een natuurlijke uitstraling, bovendien kunnen we hout gemakkelijk bewerken naar uw specifieke smaak.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

terrasoverkapping op maat met glas

Moderne uitstraling

Een terrasoverkapping op maat van aluminium

Ook een aluminium overkapping is een optie. Dit materiaal geeft de overkapping op maat een moderne look. Omdat aluminium onderhoudsarm is, hoeft uw terrasoverkapping op maat niet vaak nagekeken te worden. Uiteraard wordt er altijd gekeken naar uw wensen en voorkeuren.

Vraag offerte aan

Terrasoverkapping op maat in de tuin

Volledig naar wens

De mogelijkheden van Pre Wood Outdoor

Een terrasoverkapping op maat laten maken door Pre Wood Outdoor is meer dan alleen materiaal uitkiezen! Wij helpen u ook uw terrasoverkapping nét dat beetje extra te geven.

Dit doen we door bijvoorbeeld vloer- en dakbedekking naar wens te installeren. Ook kunt u ervoor kiezen om deuren en ramen toe te voegen aan uw terrasoverkapping. Hierin heeft u ook weer zelf de regie. U bepaalt, wij adviseren en voeren uit. Zo streven we samen naar het beste en mooiste eindresultaat. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan