maatwerk tiny house in tilburg

Uitbreiding van de woonruimte

Tiny house Tilburg

Pre Wood Outdoor bouwt uw tiny house in Tilburg. Steeds meer mensen kiezen voor een tiny house. Om in te wonen, of als uitbreiding op de woonruimte. Onze tiny houses zijn van alle gemakken voorzien. Het is een volwaardige woonruimte op een klein oppervlak. Ideaal voor voor mantelzorgers, om inwonende kinderen meer ruimte te bieden of voor verhuur.

Vraag offerte aan
×
tiny house tilburg

De voordelen

Een tiny house in Tilburg laten maken

Een tiny house laten bouwen in uw tuin biedt u verschillende voordelen. Allereerst biedt het uiteraard meer woonruimte. Een tiny house in het algemeen biedt een uitstekende optie voor mensen die kleiner willen wonen. Daarnaast kan het ook onderkomen bieden als u mantelzorger bent.

Verder is het ook mogelijk om een tiny house in Tilburg te bouwen voor de kinderen. Het kan voor velen namelijk lastig zijn om een eigen huis te vinden gezien de woningmarkt. Een tiny house in de tuin biedt u dan de mogelijkheid om de druk van het gezinsleven af te halen.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Tiny house Tilburg

tiny house tilburg maatwerk

tiny house in tilburg

Diverse mogelijkheden

Een houten of aluminium tiny house in Tilburg

De tiny houses van Pre Wood Outdoor hebben standaardmaten. Maar er is genoeg ruimte om er uw eigen draai aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal. U kunt bij ons kiezen uit hout of aluminium. Aluminium heeft een strakke en moderne uitstraling en is ook onderhoudsvriendelijk. Hout daarentegen zorgt voor een natuurlijke en intieme uitstraling. Wat past het beste bij uw wensen? We denken uiteraard graag met u mee om buiten te verbinden aan binnen.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

maatwerk tiny house tilburg

Afgestemd op uw wensen

Uw droom tiny house in Tilburg

Het materiaal is niet het enige dat u kunt kiezen. U kunt namelijk ook de stijl voor de ramen en deuren bepalen. Uiteraard kunnen we deze op de gewenste plaatsen monteren. Verder is het mogelijk om de dakbedekking en vloer zelf uit te zoeken. Daarnaast kunnen we ook de verlichting al monteren in uw tiny house in Tilburg. Oftewel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is het voordeel van Pre Wood Outdoor.

Vraag offerte aan

tiny house in tilburg laten maken

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een tiny house in Tilburg? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? En lijkt een tiny house u de ideale toevoeging aan uw tuin? Neem gerust contact met ons op. We denken met u mee gedurende het hele traject. Het is onze passie om het mooiste te creëren.

Vraag offerte aan