tuinhuis-eindhoven

Op maat gemaakt

Tuinhuis Eindhoven

Voor een luxe tuinhuis in Eindhoven bent u bij Pre Wood Outdoor op de goede plek. Wanneer u ons een tuinhuis in Eindhoven laat maken verzorgen wij alles van A tot Z. Wij brengen nauwkeurig uw wensen in kaart en houden u tijdens het project continue op de hoogte van de voortgang. Zo creëren we uw ideale tuinhuis.

Vraag offerte aan
×
tuinhuis-in-eindhoven

Geniet van buiten

Meer woonruimte met een tuinhuis in Eindhoven

Door een tuinhuis vergroot u uw woonruimte in uw tuin. Ook verandert uw buitenleven volledig met een tuinhuis. U zult merken dat u veel meer tijd buiten zal gaan doorbrengen. In de zomer is het een perfecte plek om samen te komen en in de winter kunt u toch warm buiten zitten in een tuinhuis. Wij verzorgen voor u een tuinhuis op maat. De ruimte wordt voorzien van een vloer, ramen en deuren. Zo kunt u, ongeacht het weer, altijd buiten zijn! Een overkapping op maat is daarbij ook een optie.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Tuinhuis in Eindhoven realiseren

tuinhuis door Pre Wood Outdoor

tuinhuis-eindhoven-laten-maken

De realisatie

Van schets naar tuinhuis

Wanneer we uw wensen volledig in kaart hebben gebracht, brengen we de afmetingen van uw tuinhuis in beeld. Indien gewenst, kunnen we ook een 3D-visualisatie voor u ontwerpen. Zo heeft u een goed beeld van hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw tuinhuis realiseren! U krijgt tijdens het project een vast contactpersoon toegewezen. Deze persoon beantwoordt uw vragen en zorgt voor goede communicatie.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

tuinhuis-eindhoven-schuifwanden

Het voordeel van maatwerk

Een tuinhuis in Eindhoven naar uw wensen

Een tuinhuis laten maken in Eindhoven gaat verder dan alleen het materiaal. Wij bieden u diverse opties voor het interieur en exterieur van uw tuinhuis. U kiest zelf uw vloer- en dakbedekking, deuren en verlichting. Wij geven u hierin uiteraard altijd een deskundig advies. Gedurende het hele proces houdt u de regie, en wij leveren het maatwerk. Zo maken wij uw tuinhuis in Eindhoven geheel naar wens.

Vraag offerte aan

sfeervol-tuinhuis-eindhoven

Passie voor maatwerk tuinhuizen

Mogelijkheden bij Pre Wood Outdoor

Pre Wood Outdoor is ontstaan vanuit een passie voor het maken van maatwerk projecten. Geboren uit een hobby in 2020, is deze passie merkbaar in alles wat wij maken. Wij streven altijd naar een strak en kwalitatief resultaat. Hierbij verliezen we nooit uw wensen uit het oog. Een mooie plek in de tuin waar u echt plezier aan beleeft, dat is ons einddoel. Wilt u ook een prachtig tuinhuis in Eindhoven? Wij stellen graag een offerte voor u op! Die maken wij ook op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte aan