Tiny House

Volwaardige woonruimte

Tiny House

Steeds meer mensen kiezen ervoor om in een tiny house te wonen. Dit is een kleine, maar volwaardige woonruimte. Dankzij de kleine oppervlakte kan dit type woning een oplossing zijn voor het woningtekort. Een tiny house in de tuin kan bovendien een uitkomst zijn voor mantelzorgers. Wilt u een kleine woonruimte in uw tuin realiseren? Dan bent u bij Pre Wood Outdoor aan het juiste adres!

Offerte aanvragen
×
Waarom een tiny house

Veelzijdige ruimte

Tiny house in uw tuin

Een tiny house is ideaal voor mensen die kleiner willen wonen. Een kleine woonruimte in uw tuin is ook prettig als u mantelzorger bent. Bovendien kan het ook handig zijn voor thuiswonende kinderen. Met de huidige woningmarkt kan het namelijk lastig zijn om een passende woonruimte te vinden. Uiteraard kunt u natuurlijk ook een tiny house realiseren om uw woonruimte te vergroten. Zo zijn er veel redenen te bedenken om een kleine woonruimte in de tuin te bouwen. Wij helpen u bij het realiseren hiervan.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Tiny House

Tiny house goldwood

Tiny house door Pre Wood Outdoor

Verschillende materialen

Tiny house door Pre Wood Outdoor

Wilt u een tiny house in uw tuin? Dan helpen wij u graag bij het realiseren hiervan! Wij bieden u de keuze uit twee materialen, namelijk aluminium en hout. Aluminium is strak, modern en onderhoudsvriendelijk. Hout valt goed te bewerken en heeft een sfeervolle uitstraling. Bij Pre Wood Outdoor leveren we altijd maatwerk. Naast dat u een materiaal kunt kiezen, bieden we u ook veel andere opties. Zo zijn er veel mogelijkheden wat verlichting, ramen en deuren betreft. Ook heeft u de keuze uit diverse dak- en vloerbedekkingen. Genoeg te kiezen dus! We adviseren u uiteraard graag voor een mooi en praktisch design.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

Tiny house Pre Wood Outdoor

Passie voor bouw en tuinbeleving

Waarom Pre Wood Outdoor?

Pre Wood Outdoor is ontstaan vanuit onze passie voor bouw en tuinbeleving. In 2020 hebben we, 2 vakmannen, Pre Wood Outdoor opgericht. We hebben een passie voor het creëren van de ultieme tuinbeleving. Wij vinden het belangrijk om u complete ontzorging te bieden. Zo bieden we u een vast contactpersoon en vlotte communicatie. Voordat we aan de slag gaan, brengen we uw wensen goed in kaart.

Vraag offerte aan

Tiny house realiseren

We maken graag kennis

Tiny house realiseren

Wilt u een tiny house, schuur op maat of berging laten realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Zodra we uw wensen op papier hebben, stellen we een offerte voor u op.

Vraag offerte aan