Luxe tuinkamer Pre Wood Outdoor

Luxe tuinkamer

Met een luxe tuinkamer van Pre Wood Outdoor voorziet u uw tuin van een comfortabele en stijlvolle extra ruimte. Geniet van de rust, de omgeving of creëer een unieke locatie om uw gasten te verwelkomen. U kunt kiezen uit een traditionele houten tuinkamer of juist gaan voor een aluminium tuinkamer die uw tuin van een meer moderne look voorziet. De grote glaspartijen zorgen in combinatie met het houten of aluminium frame voor een luxe uitstraling van uw tuinkamer.

Offerte aanvragen
×
Luxe tuinkamer op maat

Een luxe ruimte voor alle doeleinden

Een luxe tuinkamer biedt talloze mogelijkheden. U kunt er een gezellige zithoek van maken, een thuiskantoor inrichten, of een ruimte voor hobby’s en ontspanning creëren. De grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht, terwijl ze u ook beschermen tegen regen, wind en de kou. Met een luxe tuinkamer van Pre Wood Outdoor bent u dus van alle gemakken voorzien en kunt het gehele jaar door van uw tuin genieten.

Vraag offerte aan

Luxe tuinkamer van hout

Volledig ontzorgd van ontwerp tot installatie

Wij nemen graag het gehele proces voor onze rekening. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd van het ontwerp tot aan de uiteindelijke installatie van uw luxe tuinkamer. Hierbij is persoonlijk contact voor ons van groot belang. Zo blijft u te allen tijde betrokken bij het traject. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een zorgeloze installatie, waarbij elke stap nauwkeurig wordt uitgevoerd. Zo zorgen we samen voor uniek eindresultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Vraag offerte aan

Luxueuze tuinkamer

Tal van opties voor de inrichting

Hoe u uw luxe tuinkamer kunt inrichten is natuurlijk afhankelijk van waar u uw overkapping voor wilt gebruiken. Bouwt u een buitenkeuken in? Wilt u gezellig de haard aan kunnen steken? Moet er een bank in? Er zijn tal van mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Wij denken hierin graag met u mee zodat u uw luxe tuinkamer zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Wilt u meer weten over het bouwen van een luxe tuinkamer? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan

Luxe tuinkamer laten plaasten

Vraag een offerte aan voor een luxe tuinkamer

Heeft u interesse in een luxe tuinkamer van Pre Wood Outdoor? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Wilt u eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Bekijk dan onze pagina met afgeronde projecten en ontdek onze mogelijkheden! Onze gerealiseerde projecten geven u een goed beeld van wat er mogelijk is en kunnen dienen als inspiratie voor uw eigen tuinkamer. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw luxe tuinkamer of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)6 – 15 62 28 80 om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan