Vrijstaande tuinkamer

Vrijstaande tuinkamer

Een vrijstaande tuinkamer biedt de perfecte mogelijkheid om een aparte ruimte te creëren waar u tot rust kunt komen, kunt werken of uw gasten kunt ontvangen. Met een vrijstaande tuinkamer van Pre Wood Outdoor bent u verzekerd van een duurzame en comfortabele toevoeging aan uw tuin.

Offerte aanvragen
×
Tuinkamer vrijstaand

Op maat gemaakt naar uw wensen

Bij Pre Wood Outdoor bieden we vrijstaande tuinkamers die volledig naar wens kunnen worden gemaakt. Hierbij is persoonlijk contact voor ons erg belangrijk. We nemen dan voor de start van het traject dan ook graag contact met u op. Via een telefonisch gesprek bespreken we uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Op basis van dit gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij interesse komen we graag bij u langs om uw tuin in te meten en de laatste zaken door te spreken. Wanneer alles helemaal duidelijk is starten wij het traject. Indien gewenst sturen we u voor de start van de bouw nog een 3D-visualisatie van het eindresultaat. Zo weet u exact wat u van ons mag verwachten.

Vraag offerte aan

Houten tuinkamer vrijstaand

Een houten of aluminium tuinkamer?

Bij Pre Wood Outdoor maken we gebruik van duurzame materialen. Naast de grote glazen wanden wordt er onderscheid gemaakt tussen hout en aluminium. Beide materialen hebben zo hun voordelen. Met hout creëert u vaak een meer natuurlijke en warme sfeer. Dit terwijl aluminium vaak zorgt voor een strakke, moderne look. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de huidige sfeer en stijl van uw tuin zijn er dus verschillende mogelijkheden om uw vrijstaande tuinkamer te ontwerpen. Hierover gaan onze installateurs graag met u in gesprek.

Vraag offerte aan

Losstaande tuinkamer

Het voordeel van een vrijstaande tuinkamer

Het grote voordeel van een vrijstaande tuinkamer is dat u zich volledig kunt afzonderen. Hierdoor is deze extra leefruimte voor verschillende doeleinden te gebruiken. Een vrijstaande tuinkamer geeft daarnaast het gevoel van rust en ruimte. Door de grote glaspartijen waant u zich midden in de natuur. Zo kunt u comfortabel van uw tuin genieten en zonder rekening te hoeven houden met het weer. Daarnaast heeft een vrijstaande tuinkamer het voordeel dat deze op iedere locatie in uw tuin kan worden geplaatst. U bepaalt dus zelf het uitzicht en indeling.

Vraag offerte aan

Tuinkamer losstaand

Verschillende keuzes in tuinkamers

Voor vrijstaande tuinkamers zijn er allerlei opties. Wilt u bijvoorbeeld een open of gesloten tuinkamer? Wilt u een glazen schuifdeur of een complete schuifwand? Er zijn een hoop keuzes om te maken. Wij van Pre Wood Outdoor adviseren u in uw keuze en denken graag met u mee in het gehele proces.

Vraag offerte aan

Vrijstaande tuinkamer plaatsen

Een vrijstaande tuinkamer van Pre Wood Outdoor

Bij Pre Wood Outdoor voorzien we uw tuin graag van een nieuwe vrijstaande tuinkamer. Hierbij luisteren we graag naar uw persoonlijke wensen en zorgen we ervoor dat uw nieuwe buitenruimte volledig naar wens wordt gemaakt. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)6 – 15 62 28 80

Vraag offerte aan