Veranda tilburg

Overig

×

Prachtige extra woonruimte

Overig

Op maat gemaakt

Luxe aanbouw

overkappingen kopen in tilburg

Uitbouw afgestemd op uw wensen

Afgestemd op uw wensen

Uitbouw

Wilt u extra woonruimte creëren? Dan is een uitbouw ideaal! Bij Pre Wood Outdoor helpen we u hier graag bij. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen. Tijdens het ontwerp staan uw wensen centraal en geven we vakkundig advies. Onze vakmensen zorgen voor een schitterend eindresultaat waar u nog jarenlang onbezorgd van kan genieten.

Vraag offerte aan

Diverse materialen voor uw uitbouw

Ga voor de juiste uistraling

Diverse materialen

Als u een uitbouw door ons laat realiseren, heeft u de keuze uit verschillende materialen. Wenst u een warme uitstraling? Dan is hout een uitstekende keuze. Geeft u de voorkeur aan onderhoudsvriendelijk, strak en modern? Dan kunnen we ook een uitbouw van aluminium voor u realiseren.

Vraag offerte aan

Opties voor uw uitbouw

Wij denken met u mee

Verschillende mogelijkheden

Naast dat u de keuze heeft uit diverse materialen, bieden we u nog meer opties. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf een vloerbedekking en dakbedekking. Ook wat deuren en ramen betreft, zijn er veel mogelijkheden. Als specialist in zonwering aan huis, kunnen wij uw uitbouw ook direct van zonwering voorzien. Welke mogelijkheden u heeft, is ook afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Gaat u voor hout of aluminium? We adviseren u graag en denken met u mee voor het mooiste resultaat.

Vraag offerte aan

uitbouw Pre Wood Outdoor

Het hele jaar door

Meer woonruimte met uitbouw

Het voordeel van een uitbouw is dat u er altijd droog en warm kunt zitten. Daardoor kunt gedurende het hele jaar van uw tuin genieten. U kunt in de zomer een plekje verkoeling vinden in de uitbouw en geniet ook bij winterse omstandigheden. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het. Van een carport op maat tot een tiny house. En van zonwering aan huis tot een maatwerk schuur. Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag offerte aan

Waarom Pre Wood Outdoor

Van hobby tot volwaardig bedrijf

Waarom Pre Wood Outdoor?

Pre Wood Outdoor is een jong bedrijf dat in 2020 is opgericht. Daarmee is onze hobby inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Dat tuinbeleving echt onze passie is, merkt u overal aan terug. Bij ieder project streven we weer naar de beste resultaten. Daarnaast hechten wij veel waarde aan communicatie. Door goed te communiceren, weten wij zeker dat we uw wensen kunnen waarmaken.

Vraag offerte aan