Houten overkapping glazen schuifdeuren

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Wilt u uw tuin voorzien van een comfortabele plek waar u het gehele jaar door van kunt genieten? Dan is een houten overkapping met glazen schuifdeuren de ideale oplossing. Hiermee kunt u namelijk zowel bij warme, als koude temperaturen van uw extra buitenruimte genieten.

Offerte aanvragen
×
Overkapping glazen schuifdeuren

Creëer een comfortabele plek in uw tuin

Met onze stijlvolle overkappingen van hout creëert u eenvoudig een comfortabele plek in uw tuin om gezellig een drankje te doen of even heerlijk tot rust te komen. Door de glazen schuifdeuren zit u heerlijk beschut tegen de wind, maar geniet u nog wel van het natuurlijke licht dat naar binnenvalt. De glazen deuren bieden daarnaast de mogelijkheid om u even af te zonderen van de buitenomgeving. Hierdoor heeft u geen last van het geluid van buiten, of geeft het uzelf de gewenste privacy om de ruimte af te sluiten.

Vraag offerte aan

Glazen schuifwand houtoverkapping

De voordelen van een houten overkapping met glazen schuifdeuren

Een houten overkapping met glazen schuifdeuren heeft meerdere voordelen. Door de deuren open te zetten geniet u in de zomer van een frisse bries. Wordt het wat kouder? Dan sluit u eenvoudig de deuren en creëert u gemakkelijk een knusse en beschutte ruimte. Omdat deze schuifdeuren helder glas bevatten behoudt u hierbij ook nog eens het uitzicht op uw buitenruimte en geniet u van een natuurlijke lichtinval. Door het plaatsen van glazenschuifwanden in uw overkapping geniet u dus het gehele jaar door van een multifunctionele extra ruimte.

Vraag offerte aan

Houten overkapping met glazen schuifwanden

Waarom een overkapping van Pre Wood Outdoor?

Bij Pre Wood Outdoor leveren we kwaliteit en maatwerk. We houden rekening met de stijl en de afmetingen van uw buitenomgeving en zorgen ervoor dat uw nieuwe overkapping naadloos aansluit bij uw wensen. We ontzorgen u van A tot Z gedurende het gehele traject en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Met een houten overkapping met glazen schuifdeuren van Pre Wood Outdoor investeert u in een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw tuin, waar u door het gebruik van duurzame materialen nog jarenlang plezier aan beleeft.

Vraag offerte aan

Glazen schuifdeuren in houten overkapping

Verschillende opties in glazen schuifdeuren

Heeft u een bepaald ontwerp gezien die u erg mooi vindt? Of een bepaalde soort glazen schuifdeur die u graag onder uw houten overkapping wilt hebben? Dan is dat allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een glazen schuifwand in te bouwen. Zo kunt in één keer de gehele zijde of zelfs de gehele overkapping openzetten. Bent u benieuwd naar de opties voor uw nieuwe overkapping? Neem dan vooral contact met ons op!

Vraag offerte aan

Houten overkapping met glazen schuifdeuren plaatsen

Een houten overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen

Bent u overtuigd en wilt u een houten overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden van uw buitenomgeving. Zo komen we samen tot een mooi project dat volledig aan uw eisen voldoet.

Vraag offerte aan