Aluminium overkapping met glas

Aluminium overkapping met glas

Met een aluminium overkapping met glas creëert u een sfeervolle extra buitenruimte. Met een glazen dak of schuifdeuren geniet u namelijk van een natuurlijke lichtinval en kijkt u vrij van u af. Zo kunt u ook op koudere dagen van uw buitenomgeving genieten!

Offerte aanvragen
×
Zwarte aluminium overkapping met glas

Een aluminium overkapping met glazen dak

Een aluminium overkapping met glazen dak is een elegante toevoeging aan uw tuin. Het glas zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl het aluminium een strakke, moderne uitstraling geeft. Deze combinatie maakt het mogelijk om optimaal te genieten van uw buitenruimte, ongeacht het seizoen. Bij Pre Wood Outdoor ontwerpen we deze overkappingen op maat, zodat ze perfect passen bij uw huis en tuin.

Vraag offerte aan

Glazen schuifwanden in aluminium onderkapping

Glazen schuifwanden voor het perfecte klimaat

Door uw aluminium overkapping van glazen schuifwanden te voorzien geeft u uzelf de gelegenheid om het klimaat onder uw overkapping te beïnvloeden. Op een zomerse dag zet u de schuifdeuren gemakkelijk open, waardoor er een frisse en verkoelende wind onder de overkapping kan komen. Op koudere dagen sluit u uw overkapping gemakkelijk af door de deuren te sluiten. Hierdoor blijft de warmte binnen terwijl u nog wel het vrije zicht op uw tuin behoudt. Zo kunt u het gehele jaar door van uw buitenomgeving genieten.

Vraag offerte aan

Aluminium overkapping met glas in tuin

Kwaliteit en maatwerk van Pre Wood Outdoor

Bij Pre Wood Outdoor staat kwaliteit voorop. Onze aluminium overkappingen met glas worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en tot in de puntjes afgewerkt. Elk project begint met een persoonlijk adviesgesprek waarin uw wensen centraal staan. Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat uw overkapping niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle aanvulling op uw huis en tuin vormt. Maatwerk is onze specialiteit, zodat uw overkapping perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Vraag offerte aan

Aluminium-overkapping-met-glas-aan-schuur

Een vrijstaande of vaste overkapping?

Bij Pre Wood Outdoor leveren we maatwerk overkapping die aansluiten bij uw wensen U bepaalt dus zelf of u gaat voor een vrijstaande aluminium overkapping, of dat u deze tegen uw huis aan wil bevestigen. Beide opties hebben zo hun voordelen. Door de overkapping aan uw huis te bevestigen vormt de overkapping echt een verlengstuk van uw leefruimte, terwijl een vrijstaande overkapping u juist de mogelijkheid biedt om u even af te zonderen. Wat uw wensen ook zijn, bij Pre Wood Outdoor zorgen we voor de perfecte oplossing!

Vraag offerte aan

Aluminium overkapping met glas laten plaatsen

Een aluminium overkapping met glas laten plaatsen

Bent u op zoek naar een sfeervolle aluminium overkapping met glas? Dan bent u bij Pre Wood Outdoor aan het juiste adres. Neem telefonisch contact met ons via +31 (0)6 – 15 622 880 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Dan nemen we spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag offerte aan