maatwerk tiny house eindhoven

Compacte woonruimte

Tiny house Eindhoven

De populariteit van een tiny house neemt alsmaar toe. De kleine, maar praktische woonruimte is voor veel mensen een zowel unieke als fijne leefruimte. Daarnaast kampt Nederland met een aanhoudend woningtekort. Een tiny house biedt uitkomst. Als u graag een tiny house in Eindhoven wilt laten plaatsen, dan staan de vakmensen van Pre Wood Outdoor voor u klaar!

Vraag offerte aan
×
tiny house eindhoven

Voordelen van compact

Kiezen voor een tiny house in Eindhoven

Voor mensen die op zoek zijn naar een zowel kleine als praktische leefruimte, is een tiny house perfect. Een tiny house is ook perfect voor mantelzorgers. Als u een zorgbehoevende in uw huis hebt, creëert u een aparte leefruimte. Daarnaast is een tiny house in uw tuin ook ideaal als u nog thuiswonende kinderen heeft.

Als starter is het in de huidige woningmarkt vrij lastig om op korte termijn een woning te vinden. Het laten plaatsen van een tiny house in Eindhoven biedt uitkomst. Zo creëert u een extra woonruimte. Wilt u graag een tiny house laten plaatsen in uw tuin of elders? We maken graag een ontwerp en verzorgen de gehele bouw.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Tiny house Eindhoven

tiny house tilburg maatwerk

tiny house in eindhoven

Hout of aluminium?

Pre Wood Outdoor levert maatwerk

Pre Wood Outdoor zet uw wensen en voorkeuren centraal. Op die manier bent u verzekerd van compleet op maat gemaakte tiny house in Eindhoven. U heeft veel mogelijkheden wat betreft materiaalgebruik, maar ook de inrichting en verlichting zijn op maat. Als u houdt van zowel een natuurlijke als warme uitstraling, dan is de keuze voor hout snel gemaakt. Wilt u liever een strak en modern ontwerp? Dan is aluminium vaak uw beste optie.

Naast een keuze in materiaalgebruik, zijn er ook veel mogelijkheden bij de plaatsing van ramen en deuren. Op die manier kan er gespeeld worden met lichtinval en worden deuren naar andere ruimtes praktisch geplaatst. We kunnen u daarin altijd adviseren.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

maatwerk tiny house eindhoven

Uw tuin, onze passie

Onze passie voor bouw en tuinbeleving

Wat begon als een passie voor bouw en tuinbeleving, groeide uit tot een volwaardig bouw- en ontwerpbedrijf. Ons doel is dan ook om in elke tuin om te toveren, zodat u elke dag kunt genieten van een prettige buitenomgeving. Uw wensen staan bij het maken van het ontwerp centraal. Zo krijgt u bij uw aanvraag altijd een vast contactpersoon aangewezen, zodat u verzekerd bent van snelle communicatie en kunt u gaan uitkijken naar een geweldig eindresultaat.

Vraag offerte aan

Tiny house in Eindhoven laten maken

Uw wensen in kaart

Laat Pre Wood Outdoor uw tiny house in Eindhoven bouwen

Wilt u een tiny house in Waalwijk of Eindhoven laten plaatsen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onder genot van koffie of thee luisteren we graag naar uw wensen en komen zo tot een offerte en een werkbaar plan.

Vraag offerte aan