Tuinkamer op maat

Ultiem genieten

Tuinkamer op maat

Met een tuinkamer op maat creëren we stijlvol extra woonruimte. Tijdens het hele proces staan uw wensen centraal en samen met u komen wij tot een ontwerp voor uw nieuwe tuinkamer op maat. Vervolgens nemen wij alles voor u uit handen. Door te werken met een vast contactpersoon, houden we de lijntjes kort. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag offerte aan
×
Maatwerk tuinkamer

Uw tuinkamer op maat

De verschillende materialen

Bij een tuinkamer op maat heeft u de keuze uit verschillende materialen. Een houten frame is perfect voor het behouden van een warme sfeer. De natuurlijke uitstraling van hout vereist weinig om het gezellig en knus te krijgen. Wanneer u kiest voor een aluminium tuinkamer op maat, kiest u voor onderhoudsgemak. Aluminium is bovendien stijlvol en modern, en past binnen vrijwel alle woonstijlen. Samen met u kijken we naar uw wensen en wat het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Pre Wood Outdoor

Tuinkamer op maat

Tuinkamer op maat tilburg

Genieten van tuinkamer op maat

Geheel naar wens

Opties voor uw tuinkamer op maat

Wij van Pre Wood Outdoor helpen u uw tuinkamer helemaal eigen te maken door ook vloerbedekking of dakbedekking te plaatsen. Geheel naar uw wens. Ook bieden we verschillende opties voor uw raam- en partijen en zonwering. Met zonwering blijft uw tuinkamer ook in de zomer aangenaam vertoeven. We luisteren graag naar uw wensen en geven u daarbij vakkundig advies.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

tuinkamer door Pre Wood Outdoor

Het hele jaar genieten

Woonruimte toevoegen door een tuinkamer

Een tuinkamer op maat is een perfecte toevoeging van (woon)ruimte aan uw woning. Zo kan u het hele jaar van uw tuin blijven genieten. Zelfs met wind, regen of sneeuw. Ook ‘s zomers is een tuinkamer op maat een ware aanwinst. De hitte en felheid van de zon wordt geweerd door onze reeds geïnstalleerde zonwering. De ruimte blijft hierdoor lekker koel.

Vraag offerte aan

tuinkamer laten realiseren

Onze passie

Waarom u voor Pre Wood Outdoor kiest

Bij Pre Wood Outdoor is tuinbeleving onze passie. Dit merkt u niet alleen in de kwaliteit die wij leveren, maar ook het advies. Wij brengen maatwerk naar uw woning. Samen met u kijken wij secuur naar uw wensen, ruimte en budget. Door onze transparante en directe communicatie komt u nooit voor verrassingen te staan. Samen met u creëren wij voor u een nieuwe tuinbeleving!

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen