Aluminium tuinkamer zwart

Aluminium tuinkamer

Wilt u graag meer leefruimte in uw tuin? Dan is een aluminium tuinkamer een duurzame en stijlvolle oplossing. Onze tuinkamers van aluminium kunnen zowel tegen uw woning als vrijstaand worden geplaatst. Zo creëert u gemakkelijk een extra ruimte waar u het gehele jaar door profijt van heeft.

Offerte aanvragen
×
Aluminium tuinkamers

Een aluminium tuinkamer op maat

Bij Pre Wood Outdoor bieden we aluminium tuinkamers op maat. Voordat het project start gaan we dan ook graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden te bespreken. Pas wanneer deze volledig op elkaar zijn afgesteld kunnen we beginnen met het plaatsen van uw tuinkamer. Zo zorgen we ervoor dat uw aluminium tuinkamer naadloos aansluit bij uw buitenomgeving.

Vraag offerte aan

Aluminium tuinkamer zwart

Ontdek het comfort van een aluminium tuinkamer

Met een aluminium tuinkamer kunt het gehele jaar door van uw tuin genieten. Onze tuinkamers zijn namelijk volledig afgesloten, waardoor u beschermd bent tegen regen en wind. Door een glazen schuifwand in uw tuinkamer te laten plaatsen kunt u ook op warme zomerdagen van uw tuinkamer genieten. Door deze deuren wijd open te zetten geeft u de wind de mogelijkheid om de ruimte te verkoelen. Wilt u er zeker van zijn dat er voldoende natuurlijk licht binnenkomt? Dan raden wij aan om uw aluminium tuinkamer te voorzien van een lichtstraat. Een mooie toevoeging die uw tuinkamer op een natuurlijke wijze verlicht.

Vraag offerte aan

Tuinkamer met aluminium frame

Een stijlvolle toevoeging aan uw tuin

Naast de functionele eigenschappen van onze aluminium tuinkamers zijn onze tuinkamers ook nog eens voorzien van een stijlvol en luxe design. Hiermee creëert u niet alleen een comfortabele ruimte in uw tuin, maar voegt u een ware eyecatcher toe aan uw buitenomgeving. Een aluminium tuinkamer van Pre Wood Outdoor wordt dan ook gezien als een stijlvolle en relatief eenvoudige manier om het gehele jaar door van uw tuin te kunnen genieten.

Vraag offerte aan

Tuinkamer van aluminium

Een vaste of vrijstaande tuinkamer?

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de mogelijkheden van uw tuin heeft u bij het plaatsen van een aluminium tuinkamer twee opties. U kunt ervoor kiezen om uw tuinkamer aan uw woning te bevestigen. Het voordeel hiervan is dat één of meerder wanden direct tegen uw woning zijn geplaatst, waardoor de warmte gemakkelijker kan worden behouden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vanuit uw huis direct de tuinkamer te betreden zonder dat u hiervoor naar buiten hoeft. De tweede optie is om een vrijstaande tuinkamer in uw tuin te laten plaatsen. Dit heeft als voordeel dat de ruimte volledig losstaat van uw woning wat zorgt voor een extra stukje rust en privacy.

Vraag offerte aan

Aluminium tuinkamer plaatsen

Een aluminium tuinkamer laten plaatsen

Wilt u een aluminium tuinkamer laten plaatsen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op! Heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)6 – 15 62 28 80.

Vraag offerte aan