Houten overkapping aan woning

Houten overkapping aan huis

Een houten overkapping aan huis van Pre Wood Outdoor biedt de perfecte manier om uw leefruimte te vergroten. Of u nu een beschutte plek zoekt om buiten te eten, een comfortabele lounge wilt creëren of een plek zoekt waar u even helemaal tot rust kan komen, onze houten overkappingen bieden een stijlvolle en praktische oplossing.

Offerte aanvragen
×
Houten overkapping tegen huis aan

Maatwerk voor ieder project

Bij Pre Wood Outdoor geloven we in de kracht van maatwerk. Elke houten overkapping die we ontwerpen en plaatsen, wordt volledig afgestemd op uw wensen en de stijl van uw huis. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een perfecte afwerking, zodat uw nieuwe overkapping niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige aanvulling op uw woning vormt.

Vraag offerte aan

Houtoverkapping aan huis

Ontdek de mogelijkheden

Door het toepassen van maatwerk bij onze houten overkappingen bepaalt u zelf hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw houten overkapping te voorzien van glazen schuifdeuren. Zo kunt u ook op koudere dagen gebruik maken van uw overkapping. Een andere mogelijkheid is de installatie van een lichtstraat voor meer natuurlijk licht. U kunt ervoor kiezen om uw overkapping van zonwering te voorzien om zo het licht en de warmte juist buiten te houden. Bij Pre Wood Outdoor creëren we een overkappingen die volledig aan uw wensen voldoet.

Vraag offerte aan

Houtoverkapping aan woning

De voordelen van een houten overkapping aan huis

Naast de extra leefruimte die u met deze overkapping creëert is het plaatsen van een houten overkapping aan uw huis ook op het gebied van isolatie een verstandige keuze. Doordat de overkapping aan één zijde is verbonden aan uw huis, blijft de warmte gemakkelijker behouden waardoor u kunt besparen op de stookkosten. Daarnaast geeft een houten overkapping aan huis u de mogelijkheid om direct vanuit uw woning de overkapping te betreden. Met een houten overkapping aan huis creëert u dus echt een verlengstuk van uw woning.

Vraag offerte aan

Overkapping van hout tegen huis aan

Een houten overkapping aan huis van Pre Wood Outdoor

Bent u overtuigd en wilt u een houten overkapping aan uw woning laten plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Heeft u nog vragen of wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)6 – 15 62 28 80. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag offerte aan