Aluminium overkappingen op maat

Afgestemd op uw wensen

Aluminium overkapping op maat

Wilt u meer woonruimte creëren? Kies dan voor een aluminium overkapping op maat! Een aluminium overkapping heeft een strakke en moderne uitstraling. Bij Pre Wood Outdoor ontzorgen we u volledig tijdens het gehele project. We brengen uw wensen in kaart en een vast contactpersoon zal u op de hoogte houden van de voortgang tijdens het project. We gaan altijd voor het beste en mooiste eindresultaat.

Offerte aanvragen
×
Aluminium overkapping op maat

Sfeervolle extra woonruimte

Uitstraling overkapping op maat

Laat u een aluminium overkapping op maat door ons maken? Dan krijgt u een sfeervolle overkapping met een moderne uitstraling. Het aluminium past bijvoorbeeld goed bij de uitstraling van een nieuwbouwwoning. Met een overkapping voegt u een sfeervol element toe aan uw tuin. Daarmee verhoogt u niet alleen de waarde van uw woning, maar uw geniet ook dagelijks van sfeervolle extra ruimte. Houdt u meer van een landelijke natuurlijke uitstraling? Dan kan Pre Wood Outdoor ook een houten overkapping voor u realiseren.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Aluminium overkapping op maat

Glazen overkapping goldenwood

Aluminium overkapping droog

Voor alle weersomstandigheden

U zit altijd droog met een aluminium overkapping op maat

Bent u graag buiten? Met een aluminium overkapping kunt u altijd warm en droog buiten zitten. Dankzij de overkapping heeft u geen last van wind of neerslag. Maar ook kunnen we uw overkapping van zonwering voorzien. Zo kunt u met alle weersomstandigheden van uw tuin genieten.

Vraag offerte aan

Overkapping-zwart

Voor elke tijd van het jaar

Comfort in uw tuin

Een op maat gemaakte aluminium overkapping biedt u niet alleen meer ruimte, maar ook een flexibele oplossing om uw buitenleven te verbeteren. Of u nu een ruimte zoekt voor ontspanning, een speelhoek voor de kinderen, of een beschutte plek voor uw tuinfeesten, een aluminium overkapping kunt u voor allerlei doeleinden gebruiken. Dankzij het lichte, maar stevige materiaal kunnen we ontwerpen realiseren die zowel open als intiem aanvoelen. Laat ons u helpen om een veelzijdige buitenruimte te creëren die bijdraagt aan onvergetelijke momenten in uw tuin.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

Aluminium overkapping mogelijkheden

We leveren maatwerk

Aluminium overkapping maatwerk

Wilt u een aluminium overkapping laten plaatsen? Dan heeft u tal van opties om de overkapping helemaal naar wens te maken. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren, designs en daken. Ook bieden we u veel mogelijkheden omtrent verlichting en zonwering. Zo ontstaat er een overkapping die perfect op uw woning en persoonlijke wensen aansluit.Uiteraard nemen wij de verschillende mogelijkheden graag met u door. Bent u benieuwd wat voor ontwerp wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan

Duurzaamheid-comfort

Duurzaamheid en comfort

Duurzaamheid en comfort van een aluminium overkapping

Een aluminium overkapping is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw huis, maar biedt ook duurzaamheid en comfort. Het materiaal is bestand tegen diverse weersomstandigheden en behoudt jarenlang zijn kwaliteit zonder veel onderhoud. Met een aluminium overkapping creëert u een comfortabele buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of het nu gaat om een ontspannende leeshoek of een beschutte plek voor familiediners, een overkapping op maat biedt flexibiliteit in gebruik. Laat Pre Wood Outdoor u helpen om een duurzame en comfortabele overkapping te realiseren die naadloos aansluit bij uw levensstijl en woonomgeving.

Vraag offerte aan

Aluminium-overkapping-realiseren

We maken graag kennis

Aluminium overkapping laten plaatsen

Wij helpen u graag bij het plaatsen van een aluminium overkapping op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, stellen we een prijsindicatie voor u op. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Ook dan staan we u graag te woord.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen Aluminium Overkapping

Waarom een aluminium overkapping laten plaatsen?

Een aluminium overkapping biedt verschillende voordelen vanwege zijn eigenschappen en duurzaamheid. Dit type overkapping is licht van gewicht, roest niet en is vrijwel onderhoudsvrij.

Is het mogelijk om de overkapping op maat te laten maken voor mijn specifieke ruimte?

Absoluut! Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan die perfect passen bij uw specifieke behoeften en wensen.

Hoe lang gaat een aluminium overkapping mee?

Met goed onderhoud kan een aluminium overkapping decennia lang meegaan zonder aan kwaliteit te verliezen. Het is een eenmalige investering die jarenlang waarde aan uw woning toevoegt.

Klantenbeoordelingen

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.

Offerte aanvragen