houten-overkapping-goldenwood

Creëer een unieke tuin

Houten overkapping op maat

Voor een houten overkapping op maat bent u bij Pre Wood Outdoor aan het juiste adres. Ieder tuin is anders. Daarom worden al onze houten overkappingen op maat gemaakt. Zo kunt u optimaal van het buitenleven genieten onder een overkapping die naadloos aansluit op uw smaak en exterieur.

Offerte aanvragen
×
Houten overkapping Tilburg

Natuurlijke stijl

Vergroot uw woonruimte

Met stijlvolle houten overkapping op maat van Pre Wood Outdoor is het ideale verlengstuk van uw woonruimte. Door de landelijke en natuurlijke stijl van de overkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin. Heeft u liever een moderne look? Bekijk dan onze aluminium overkappingen op maat. Buiten zitten, samen eten, genieten van de omgeving, het kan allemaal. U zult snel merken hoe fijn het is om buiten te zijn. We kunnen de overkapping ook van ramen en deuren voorzien. Zo ontstaat er een extra ruimte waar u gebruik van kunt maken, ongeacht de weersomstandigheden.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Houten overkapping op maat

Houten overkapping

Extra sfeer met een houten overkapping

Warme uitstraling

Sfeer met houten overkapping

Een houten overkapping op maat is erg sfeervol. Hout is namelijk een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling. Bovendien werken we de overkapping bij Pre Wood Outdoor netjes af. Een mooie overkapping geeft uw woning een totaal andere uitstraling. Daarnaast is er ook onder de overkapping sprake van een warme en sfeervolle ruimte. U kunt deze ruimte volledig naar wens inrichten.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

De mogelijkheden

Het mooiste resultaat

Verschillende mogelijkheden

Laat u een houten overkapping op maat door ons realiseren? Dan bieden wij u tal van verschillende opties. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit diverse houtsoorten. Daarnaast bepaalt u ook zelf welke vloer- en dakbedekking we aanleggen. Ook wat betreft ramen, deuren en verlichting heeft u ontzettend veel keuze. Omdat wij maatwerk leveren, heeft u eindeloos veel mogelijkheden. We adviseren u uiteraard graag voor het beste resultaat. Samen maken we iets moois.

Vraag offerte aan

Een houten overkapping op maat

Onze passie

Houten overkapping op maat

Pre Wood Outdoor is in 2020 opgericht vanuit een passie voor bouw en tuinbeleving. Dat Pre Wood Outdoor als hobby begonnen is, merkt u nog terug aan onze passie. Bij ieder project zetten we alles op alles voor het mooiste resultaat. Uw wensen staan bij ons altijd centraal.Naast houten overkappingen realiseren wij ook aluminium overkappingen, veranda’s en schuren. Wilt u een houten overkapping? Neem dan contact met ons op, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen!

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen houten overkapping

Waarom moet ik kiezen voor een houten overkapping?

Een houten overkapping geeft een warme, natuurlijke sfeer en met hout is veel mogelijk! Hout gaat daarnaast lang mee en is een duurzame keuze voor uw tuin. Hiermee kunt u alle seizoenen gebruik maken van uw overkapping: in de zomer biedt een houten overkapping een koele plek met schaduw en in de winter wordt de warmte vastgehouden.

Is het mogelijk om de houten overkapping op maat te laten maken?

Absoluut! Wij bieden volledig maatwerk aan voor onze klanten. U kunt uw specificaties en wensen doorgeven, en wij zorgen ervoor dat de overkapping perfect bij uw buitenruimte past.

Is de houten overkapping bestand tegen alle weertypes?

Ja, onze houten overkappingen zijn speciaal behandeld om bestand te zijn tegen zowel felle zon, regen als sneeuw. Dankzij de beschermende laag blijft het hout onaangetast en behoudt het zijn uitstraling.

Klantenbeoordelingen

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.

Offerte aanvragen