Veranda tilburg

Aanbouw

×

Prachtige extra woonruimte

Aanbouw

Op maat gemaakt

Luxe aanbouw

overkappingen kopen in tilburg

Uitbouw

Afgestemd op uw wensen

Aanbouw

Wilt u extra woonruimte creëren? Dan is een aanbouw ideaal! Bij Pre Wood Outdoor helpen we u hier graag bij. Wij kunnen u van A tot Z ontzorgen. Tijdens het ontwerp staan uw wensen centraal en geven we vakkundig advies. Onze vakmensen zorgen voor een schitterend eindresultaat waar u nog jarenlang onbezorgd van kan genieten.

Vraag offerte aan

Diverse materialen voor uw uitbouw

Ga voor de juiste uistraling

Diverse materialen

Als u een aanbouw door ons laat realiseren, heeft u de keuze uit verschillende materialen. Wenst u een warme uitstraling? Dan is hout een uitstekende keuze. Geeft u de voorkeur aan onderhoudsvriendelijk, strak en modern? Dan kunnen we ook een aanbouw van aluminium voor u realiseren.

Vraag offerte aan

Welke opties heeft u nog meer voor uw uitbouw

Wij denken met u mee

Verschillende mogelijkheden

Naast dat u de keuze heeft uit diverse materialen, bieden we u nog meer opties. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf een vloerbedekking en dakbedekking. Ook wat deuren en ramen betreft, zijn er veel mogelijkheden. Als specialist in zonwering aan huis, kunnen wij uw aanbouw ook direct van zonwering voorzien. Welke mogelijkheden u heeft, is ook afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Gaat u voor hout of aluminium? We adviseren u graag en denken met u mee voor het mooiste resultaat.

Vraag offerte aan

Meer woonruimte dankzij een uitbouw

Het hele jaar door

Meer woonruimte met aanbouw

Het voordeel van een aanbouw is dat u er altijd droog en warm kunt zitten. Daardoor kunt gedurende het hele jaar van uw tuin genieten. U kunt in de zomer een plekje verkoeling vinden in de aanboud en geniet ook bij winterse omstandigheden. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het. Van een carport op maat tot een tiny house. En van zonwering aan huis tot een maatwerk schuur. Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag offerte aan

Waarom Pre Wood Outdoor

Van hobby tot volwaardig bedrijf

Waarom Pre Wood Outdoor?

Pre Wood Outdoor is een jong bedrijf dat in 2020 is opgericht. Daarmee is onze hobby inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Dat tuinbeleving echt onze passie is, merkt u overal aan terug. Bij ieder project streven we weer naar de beste resultaten. Daarnaast hechten wij veel waarde aan communicatie. Door goed te communiceren, weten wij zeker dat we uw wensen kunnen waarmaken.

Vraag offerte aan

Klantenbeoordelingen

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.

Offerte aanvragen