Carpot op maat

Beschermt tegen stof en vuil

Carport op maat

Wilt u dat uw auto mooi en schoon blijft? Laat dan een carport op maat realiseren door Pre Wood Outdoor! Een carport beschermt uw auto tegen stof, bladeren, takken en hagel. Zo hoeft u minder vaak naar de wasstraat en voorkomt u deuken. Pre Wood Outdoor levert unieke en mooie carports op maat. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen
×
Waarom een carport op maat

Afgestemd op uw wensen

Carport ontwerpen

Door voor maatwerk te gaan weet u zeker dat de carport op al uw wensen aansluit. Wij realiseren een overkapping die goed bij uw woning past. En eentje die perfect past bij uw gewenste gebruik en uw stijl. Heeft u een landelijke woning en wenst u een sfeervolle overkapping? Of woont u in een nieuwbouwwoning en wilt u een modern en strak design? Wij zorgen voor een goed ontwerp! Tevreden? Dan gaan onze vakmannen aan de slag.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Carport op maat

Carport in zwart

Diverse opties voor uw carport

Plaats een subtitel

Verschillende mogelijkheden

Laat u een carport op maat door ons maken? Dan bieden we u tal van mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld carports van verschillende materialen realiseren. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld ook verlichting onder uw carport aanbrengen. En er is nog veel meer mogelijk! We nemen graag de tijd om alles rustig met u te bespreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Als we uw wensen volledig in kaart hebben gaan wij aan de slag met het ontwerp.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

Vakmanschap-carpot

Passie voor tuinbeleving en bouw

Vakmanschap Pre Wood Outdoor

Pre Wood Outdoor is in 2020 opgericht door twee vakmannen met een passie voor tuinbeleving en bouw. Ons doel is om mensen te helpen bij het creëren van een luxe tuinbeleving. Bij ieder project gaan we weer vol passie aan de slag. Dat wij veel plezier in ons werk hebben, merkt u ook terug aan het eindresultaat. Wij ontzorgen u volledig bij de realisatie van de carport en hechten veel waarde aan communicatie. Zo krijgt u altijd een vast contactpersoon toegewezen en brengen we uw wensen goed in kaart. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw uitbouw of carport op maat volledig naar wens is!

Vraag offerte aan

Carport op maat realiseren

Naadloos aangesloten

Een carport op maat realiseren

Wilt u een carport op maat of een veranda aan huis? Dan nemen wij de mogelijkheden graag met u door. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met het ontwerp. Bent u tevreden? Dan gaan onze vakmannen aan de slag met het vervaardigen van de carport. Omdat het maatwerk is past het altijd perfect. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen