maatwerk tuinhuis

Door vakmensen

Tuinhuis op maat 

U bent op zoek naar vakmensen die uw tuinhuis op maat kunnen realiseren. Bij Pre Wood Outdoor bent u dan op de juiste plek! Als u ons vraagt om uw tuinhuis op maat te laten maken, nemen wij alles uit handen. Wij verzorgen het proces van begin tot eind. Zo hoeft u zich geen moment zorgen te maken. Bovendien krijgt u een vast contactpersoon aangewezen. Deze houdt u tijdens het gehele project op de hoogte en is altijd beschikbaar voor uw vragen.

Vraag offerte aan
×
tuinhuis op maat

Een luxe tuingevoel

Uw tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat brengt uw tuinbeleving naar een nog hoger niveau. Misschien kunt u wat extra opbergruimte goed gebruiken voor uw spullen. Of misschien gaat uw tuinhuis op maat fungeren als plek om samen te komen met mensen. Een overkapping op maat is daarbij ook een optie. Onze missie bij Pre Wood Outdoor is het creëren van een luxe tuingevoel. Dit doen we in samenwerking met u. Door goed naar uw wensen te luisteren zorgen we voor een prachtig eindresultaat waar u nog jaren van kan genieten.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Tuinhuis op maat

tuinhuis door Pre Wood Outdoor

tuinhuis op maat laten maken

Onze werkwijze

We bespreken uw wensen

Tijdens het eerste contactmoment geeft u uw wensen door en zijn we direct instaat een prijsindicatie te geven. Ook heeft u de mogelijkheid om een uitgewerkte offerte bij ons aan te vragen. Dit doen we gewoon vrijblijvend. Hierna komen we langs om uw wensen in detail door te spreken. We adviseren u graag voor het beste resultaat. Ook dit gesprek is vrijblijvend.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

tuinhuis op maat met glazen schuifwanden

De realisatie

Van schets naar maatwerk tuinhuis

Als we uw wensen helemaal scherp hebben brengen we de afmetingen van uw maatwerk tuinhuis in kaart. Indien gewenst, kunnen we ook een 3D-visualisatie voor u ontwerpen. Zo heeft u een compleet beeld wat het eindresultaat gaat zijn. Hierna gaan wij aan de slag om uw tuinhuis op maat te realiseren! U krijgt tijdens het project een vast contactpersoon toegewezen. Deze persoon beantwoordt uw vragen, en zorgt voor korte lijntjes tussen u en ons.

Vraag offerte aan

sfeervol tuinhuis op maat

Passie voor bouw en tuinbeleving

De mogelijkheden van Pre Wood Outdoor

Wij van Pre Wood Outdoor zijn gepassioneerd over bouw en tuinbeleving. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw tuinhuis op maat. Ook overkappingen en veranda’s behoren tot onze expertise. Wij streven in alles wat wij doen naar het beste eindresultaat en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Uw wensen zijn leidend. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u!

Vraag offerte aan