maatwerk tiny house breda

Tiny house als woning

Tiny house Breda

Overweegt u om een tiny house in Breda te laten maken? Dan staan onze vakmensen voor u klaar! Steeds meer mensen kiezen voor een kleine woonruimte in de achtertuin. Dit type woning is ideaal voor thuiswonende kinderen. Maar ook voor mantelzorgers kan een tiny house een uitkomst zijn. Bij Pre Wood Outdoor helpen we u graag om een kleine woonruimte te realiseren die aan al uw wensen voldoet.

Vraag offerte aan
×
tiny house breda

Tiny is groot genoeg

Is een tiny house in Breda iets voor u?

U kunt een tiny house in Breda laten bouwen als u kleiner wilt wonen. Alhoewel een tiny house klein van stuk is, betreft het wel een volwaardige woning. Om die reden is een tiny house ook perfect als u kinderen heeft die geen eigen woning kunnen vinden. Met de huidige woningmarkt is het immers lastig om een woonruimte te vinden. Tot slot zijn er ook veel mensen die een tiny house laten bouwen om extra woonruimte te creëren.

Bij Pre Wood Outdoor helpen we u graag om een woonruimte te realiseren die op uw behoeftes aansluit. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Groots in tiny houses

tiny house tilburg maatwerk

tiny house in breda

Tiny house naar uw wensen

Een maatwerk tiny house in Breda realiseren

Bij Pre Wood Outdoor leveren we maatwerk. Wanneer wij een tiny house in Breda voor u ontwerpen, heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee materialen. Geeft u de voorkeur aan een onderhoudsvriendelijke ruimte met een moderne uitstraling? Dan kunnen we een tiny house van aluminium voor u realiseren. Geeft u de voorkeur aan een bewerkelijk materiaal met een warme en natuurlijke uitstraling? Dan is een tiny house van hout perfect.

Uiteraard kiest u niet alleen een materiaal voor uw tiny house. We bieden u ook tal van andere opties. Zo kunnen we bijvoorbeeld verschillende soorten verlichting, deuren en ramen inbouwen. Ook bieden we u verschillende opties wat betreft de vloer- en dakbedekking.

Vraag offerte aan

“Pre Wood Outdoor levert groots werk, ook voor de kleinste projecten”

tiny house breda op maat

Klein kleiner kleinst

Uw tiny house in Breda wordt met passie gebouwd

Pre Wood Outdoor is ontstaan vanuit een passie voor tuinbeleving en bouw. Vraagt u Pre Wood Outdoor om een tiny house in Breda te realiseren? Dan bent u er dus van verzekerd dat uw extra woonruimte vol passie gebouwd wordt. Ons doel is om een ruimte te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Om dat te kunnen realiseren, krijgt u ook altijd een vast contactpersoon toegewezen.

Vraag offerte aan

tiny house in breda laten maken

Advies op maat

Vraag direct een offerte aan bij Pre Wood Outdoor

Laat u graag een tiny house in Den Bosch of Breda door ons bouwen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we u alles over de mogelijkheden vertellen. We vragen u meteen naar uw wensen, zodat we een offerte kunnen opstellen.

Vraag offerte aan