Veranda tilburg

Overkappingen

×

Ultiem genieten van uw tuin

Overkappingen

Pre Wood Outdoor

Overkapping

overkapping kopen

Overkappingen

Ons specialisme

Overkappingen

Wenst u een overkapping in uw tuin? Bij Pre Wood Outdoor kunnen we diverse overkappingen voor u realiseren. Wij zijn met name gespecialiseerd in houten overkappingen, maar kunnen ook een aluminium overkapping voor u realiseren. Kiest u voor Pre Wood Outdoor? Dan wordt u volledig ontzorgd. Wij kunnen alles voor u regelen, van A tot Z. Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt. We brengen uw wensen in kaart en houden u op de hoogte van de voortgang.

Vraag offerte aan

Meer woonruimte met een overkapping

Droog en warm

Meer woonruimte

Door een overkapping in uw tuin te plaatsen, creëert u meer woonruimte. Wij kunnen de overkapping van zonwering, ramen en deuren voorzien. Zo is er dus echt sprake van een kleine woonruimte. Onder de overkapping zit u bovendien droog en warm. Vanuit de nieuw gecreëerde ruimte heeft u goed zicht op uw tuin.

Vraag offerte aan

Gespecialiseerd in maatwerk overkappingen

Strak design

Gespecialiseerd in maatwerk

Zeker als het op houten overkappingen aankomt, kunnen wij u maatwerk leveren. Zo heeft u de keuze uit diverse houtsoorten en dakbedekkingen. Net als dat u kunt kiezen welke vloerbedekking de overkapping krijgt. Heeft u bepaalde wensen met betrekking tot ramen, deuren of verlichting? Dan kunnen we ook daar rekening mee houden! Zo bent u ervan verzekerd dat de overkapping straks aan al uw wensen voldoet. Kiest u voor een aluminium overkapping? Dan kiest u voor een onderhoudsvriendelijke overkapping met een strak design. Ook in dit geval houden we nadrukkelijk rekening met uw wensen. We kunnen bijvoorbeeld een schuifwand voor u realiseren of zonwering voor u aanbrengen.

Vraag offerte aan

overkapping door specialisten

Vakmensen

Over Pre Wood Outdoor

Pre Wood Outdoor is ontstaan vanuit twee vakmannen met een passie voor tuinbeleving en bouw. Als hobby werkten zij samen aan overkappingen, aanbouwen en bijbouwen. Deze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Ons doel is om een luxe tuinbeleving te creëren voor onze klanten. Daarbij werken we altijd nauw samen met de klant, omdat we voornamelijk maatwerk leveren.

Meer over ons

Overkappingen laten realiseren

Extra opties

Overkappingen laten realiseren

Wilt u een overkapping in uw tuin laten realiseren? Dan kunnen wij u diverse overkappingen aanbieden. U heeft de keuze uit een houten overkapping en een aluminium overkapping. Daarnaast bieden wij u ook veel extra opties aan. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Vraag offerte aan

Klantenbeoordelingen

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.

Offerte aanvragen