Aluminium serre

Aluminium serre

Een aluminium serre is een prachtige en praktische uitbreiding van uw woonruimte. Met een aluminium serre kunt u genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. Het sterke en duurzame aluminium frame gecombineerd met de grote glaspartijen zorgt voor een lichte, open ruimte die perfect is voor ontspanning, werk of als extra eetkamer.

Offerte aanvragen
×
Serre van aluminium

Een aluminium serre op maat

Bij Pre Wood Outdoor geloven we in maatwerk. Elke aluminium serre die we ontwerpen en plaatsen is uniek en volledig afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing, ons team van experts begeleidt u door het hele proces. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe serre perfect aansluit bij de stijl uw huis en tuin en zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Vraag offerte aan

Aluminium serre op maat

Voordelen van een aluminium serre

Met een aluminium serre vergroot u in één klap uw woonruimte. Het aluminium frame zorgt voor een moderne en strakke uitstraling en is erg onderhoudsvriendelijk. De glazen wanden zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval en geven een ruimtelijk gevoel. Door het gebruik van helder glas behoudt u namelijk een vrij uitzicht over uw tuin. Hierdoor kunt u ook vanuit de serre van het buitenleven genieten. Een aluminium serre kan daarnaast vaak eenvoudig en soms binnen een dag worden geplaatst. U heeft dus geen last van een lang installatie proces en kunt binnen de kortste keren van uw serre genieten.

Vraag offerte aan

Aluminium serre mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden?

Onze aluminium serres worden altijd op maat voor u gemaakt. We gaan vooraf dan ook graag met u in gesprek over uw specifieke wensen en de mogelijkheden die er liggen. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat er voldoende natuurlijke lichtinval is? Dan is het plaatsen van een lichtbrug wellicht interessant. Wilt u de serre zomers helemaal open kunnen gooien? Dan is het plaatsen van glazen schuifdeuren juist weer ideaal. Wat uw wensen ook zijn, bij Pre Wood Outdoor gaan we graag met u in gesprek en komen we samen tot het gewenste eindproduct!

Vraag offerte aan

Serre met aluminium frame

Een aluminium serre laten plaatsen

Wilt u uw woonruimte uitbreiden door het een aluminium serre te laten plaatsen? Bij Pre Wood Outdoor plaatsen wij aluminium overkappingen op maat die passen bij uw huis en tuin. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag offerte aan