over Pre Wood Outdoor

Opgericht door 2 vakmannen

Van hobby tot volwaardig bedrijf

Pre Wood Outdoor ontwerpt en bouwt maatwerk projecten voor de ideale tuinbeleving. We creëren tuinen waarin alles klopt. Van een moderne houten overkapping tot strakke glazen schuifwanden. En van een maatwerk carport tot een veranda aan huis waar u volledig tot rust kunt komen.

×
Over Pre Wood Outdoor

Wie wij zijn

Over ons

Het team van Pre Wood Outdoor staat voor u klaar bij de realisatie van de mooiste projecten. We zorgen er met onze maatwerken diensten voor dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van overkappingen, uitbouw en glazen schuifwanden. Heeft u vragen? Of wilt u meerdere projecten van ons bekijken? Neem dan een kijkje hieronder voor meer informatie.

Bekijk onze projecten

Bouwt uw dromen sinds 2021

Passie voor bouw en tuinbeleving

Bouwt uw dromen sinds 2021

Pre Wood Outdoor is een jong bedrijf bestaande uit twee vakmannen die een passie hebben voor bouw en tuinbeleving. Wat begon als een hobby is uitgemond tot een volwaardig bedrijf, waarbij we de focus leggen op het creëren van een luxe tuingevoel voor onze klanten. In ‘samenwerking’ met onze klanten realiseren wij onze projecten, dit omdat onze werkzaamheden veelal onder maatwerk vallen. Op basis van de wensen en idealen van onze klanten komt een prachtig project tot leven. Dat is pas hedendaags vakmanschap.

Vraag offerte aan

Onze werkwijze

Zo gaan we te werk

Onze werkwijze

Onze werkwijze is als volgt: zodra u contact met ons opneemt, via social media (Facebook en instagram) of onze website, verstrekken wij u een prijsindicatie of als u dat wenst een volledig uitgewerkte offerte van het project dat u graag wilt realiseren. We komen vrijblijvend langs om alles op locatie te bespreken. Hierbij nemen we de tijd om uw wensen te bespreken, maken we gebruik van inmeetapparatuur om de exacte maten van het project in kaart te brengen, en leggen we eventuele details samen vast. Op locatie spreken we samen een datum af voor de realisatie en krijgt u bij interesse een factuur van ons opgestuurd. Indien u wenst zorgen we voor een 3D visualisatie van het project, dit behoort tot onze dienstverlening!

Vraag offerte aan

Onze reviews

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.