maatwerk tiny house oisterwijk

Compact en vrijstaand

Tiny House Oisterwijk

Wilt u graag een tiny house in Oisterwijk laten plaatsen? De vakmensen van Pre Wood Outdoor staan voor u klaar. Een tiny house is een kleine, maar praktische leefruimte en biedt voor vele mensen een uitkomst. Door de aanhoudende woningkrapte, is er daarom ook een grote vraag naar. Als specialist in het ontwerpen en vervaardigen van tiny houses, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Vraag offerte aan
×
tiny house oisterwijk

Compact maar volledig

Een tiny house in Oisterwijk laten plaatsen

Er zijn verschillende beweegredenen om te verzinnen, waarom u een tiny house wilt laten plaatsen in Oisterwijk. Heeft u bijvoorbeeld een thuiswonend kind, maar wilt u wel een aparte leefruimte creëren? Een tiny house in uw tuin biedt dan uitkomst. Bent u een mantelzorger? Dan kan een tiny house prima fungeren als mantelzorgwoning. Daarnaast kunt u een tiny house in uw tuin ook zien als een verlengstuk van uw woning.

Wat voor reden u ook heeft. Pre Wood Outdoor denkt graag mee en komt met een passend ontwerp. Daarna verzorgen we de gehele bouw op basis van uw wensen en behoeften.

Vraag offerte aan

Klein maar fijn

Pre Wood Outdoor Tiny House

tiny house tilburg maatwerk

tiny house in oisterwijk

Vakwerk afgestemd op uw wensen

Pre Wood Outdoor garandeert maatwerk

Met een ruime ervaring en opgebouwde expertise leveren wij voor elk project maatwerk. Daarbij staan uw persoonlijke wensen altijd centraal. Bij het vervaardigen van uw tiny house heeft u verschillende opties. Afhankelijk van uw woning of wensen, kunnen we een tiny house in Oisterwijk van hout maken, maar is aluminium ook mogelijk. Het gebruik van hout zorgt voor zowel een natuurlijke als warme uitstraling. Een tiny house van aluminium zal juist strak en modern ogen.

Uiteraard worden uw wensen wat betreft de inrichting, verlichting en vloer- en dakbedekking meegenomen in het ontwerp. Op die manier creëren we een leefruimte die volledig aansluit op uw wensen. Wilt u zich laten inspireren? De vakmensen van Pre Wood Outdoor voorzien u graag van advies.

Vraag offerte aan

“Wij leveren vakwerk met passie en oog voor detail”

tiny house oisterwijk op maat

Wie het kleine niet eert

We maken uw tiny house in Oisterwijk vol passie

Wat in 2020 begon als een hobby van twee vakmensen, groeide uit tot een volwaardig bedrijf met een doel. Ons doel is dan ook om een prachtig op maat gemaakte tiny house neer te zetten. We luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren en komen zo tot een passend ontwerp. Daarna verzorgen we de bouw, waarbij u te allen tijde op de hoogte wordt gehouden door een vast contactpersoon. Elk tiny house project is weer een uitdaging, die we aangaan met volle overtuiging.

Vraag offerte aan

tiny house in oisterwijk laten maken

Vrijblijvende offerte

Vraag een offerte aan voor uw tiny house in Oisterwijk

Wilt u graag een tiny house in Tilburg of Oisterwijk door ons laten realiseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag bij u op locatie om tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart te brengen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen