schuur op maat Pre Wood Outdoor

Ontwerp & realisatie

Schuur op maat

Het kan erg interessant zijn om een schuur op maat te laten realiseren. U kunt de schuur gebruiken als opbergruimte, maar ook als zitruimte. Bij Pre Wood Outdoor kunnen we een schuur voor u ontwerpen en realiseren. Zo krijgt u een schuur die goed bij uw tuin en woning past. Uiteraard houden we ook nadrukkelijk rekening met uw persoonlijke wensen.

Offerte aanvragen
×
Maatwerk schuur laten plaatsen

De juiste uitstraling

Schuur op maat realiseren

Laat u een schuur op maat realiseren door Pre Wood Outdoor? Dan heeft u de keuze uit verschillende materialen. Voor een moderne en strakke uitstraling, kunnen we aluminium gebruiken. Liever een landelijke uitstraling? Ga dan voor een maatwerk houten schuur. U kunt zelf de houtsoort kiezen. We adviseren u uiteraard graag. Ook wat ramen, deuren en verlichting betreft, bieden wij u veel opties. Net als dat u ook de keuze heeft uit verschillende dak- en vloerbedekkingen. Wanneer u ons inschakelt, realiseren wij dus echt een schuur op maat. Zo kunt u de schuur gebruiken voor de gewenste toepassing.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Schuur op maat

schuur op maat kopen

Opgericht door 2 vakmannen

Opgericht door 2 vakmannen

Over Pre Wood Outdoor

Pre Wood Outdoor is een jong bedrijf opgericht door 2 vakmannen vanuit een passie voor tuinbeleving en bouw. Wij creëren een luxe tuinbeleving voor u. Dat is onze passie. Wij streven altijd naar het beste resultaat. Of we nu een schuur op maat of een tiny house realiseren, we ontwerpen en vervaardigen het product met oog voor detail. Daarnaast bieden we ook andere maatwerk producten aan voor een luxe tuinbeleving. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen schuifwanden of een carport op maat?

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

schuur laten maken

Maatwerk projecten

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om u volledig te ontzorgen. We brengen uw wensen volledig in kaart en regelen alles voor u. Het einddoel: een maatwerk schuur realiseren die perfect aansluit op uw wensen. Samen gaan we naar de tekentafel en ontwerpen we uw schuur op maat. We bespreken onder andere het materiaal, de verlichting en de afmetingen. Helemaal tevreden? Dan gaan we aan de slag met de realisatie.

Vraag offerte aan

Eindeloos veel mogelijkheden

Eindeloos veel mogelijkheden

Schuur op maat laten maken

Wilt u een schuur op maat laten maken? Dan bieden wij u eindeloos veel mogelijkheden. We nemen de mogelijkheden graag met u door. Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, maken wij een ontwerp. We kunnen u dan ook meteen van een prijsindicatie voorzien. Zodra we een akkoord krijgen, gaan we voor u aan de slag. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag offerte aan