Glazen schuifwand

Het hele jaar door genieten

Glazen schuifwanden

Wilt u uw overkapping ook in de winter kunnen gebruiken? Ga dan voor glazen schuifwanden in uw overkapping! Zo kunt u de kou buiten houden en in alle weersomstandigheden van uw overkapping genieten. Bij Pre Wood Outdoor helpen we u graag bij het realiseren van uw glazen schuifwanden.

Offerte aanvragen
×
Wij leveren altijd maatwerk

Voor het mooiste eindresultaat

Wij leveren altijd maatwerk

Onze vakmensen leveren altijd maatwerk. We werken de glazen schuifwanden naadloos af en zorgen altijd dat het perfect past. Voordat wij aan de slag gaan met het ontwerp vinden we het belangrijk om uw wensen eerst uitvoerig in kaart te brengen. Pas als we precies weten wat u wilt gaan wij aan de slag. Zo realiseren we altijd samen een mooi eindresultaat.

Vraag offerte aan

Pre Wood Outdoor

Glazen schuifwanden

Schuifwanden van glas

Glazen schuifwanden voor ieder seizoen

Extra woonruimte

Schuifwanden voor ieder seizoen

Met glazen schuifwanden kunt u in de winter van uw overkapping genieten. Echter, bieden de schuifwanden u ieder seizoen een aantal voordelen. In de herfst voorkomen ze dat er bladeren en takken onder uw overkapping waaien. En ‘s zomers houden de glazen schuifwanden insecten buiten de deur. Omdat u door de glazen schuifwanden heen kunt kijken kunt u volop van uw tuin genieten, in alle weersomstandigheden.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

Glazen schuifwand golden wood

Met passie en plezier

Waarom Pre Wood Outdoor?

Pre Wood Outdoor is in 2020 opgericht door twee vakmensen met een passie voor bouw en tuinbeleving. We voeren ieder project met veel passie en plezier uit. Daardoor bent u verzekerd van de beste eindresultaten. Bovendien kunnen wij u geheel ontzorgen. We regelen alles voor u, van A tot Z. Wanneer wij uw glazen schuifwanden plaatsen, heeft u dus geen omkijken naar het proces. Wij brengen uw wensen in kaart en zorgen voor een prachtig eindresultaat. Zodra wij klaar zijn, kunt u optimaal van uw overkapping genieten.

Vraag offerte aan

Glazen schuifwanden laten realiseren

We maken graag kennis

Glazen schuifwanden realiseren

Voor glazen schuifwanden voor uw overkapping moet u bij Pre Wood Outdoor zijn. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen. Op basis van uw wensen werken we een ontwerp uit. Vervolgens kunnen we u ook meteen een prijsindicatie geven. Helemaal tevreden? Dan gaan wij aan de slag met uw glazen schuifwanden! Heeft u nog vragen? Ook dan staan wij u graag te woord.

Vraag offerte aan

Klantenbeoordelingen

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.

Offerte aanvragen