Golden-wood-overkapping-op-maat

Maatwerk overkapping

Moderne overkapping met open zijkanten

Bij Pre Wood Outdoor geloven we in een persoonlijke aanpak. Wanneer u kiest voor een overkapping van ons, beginnen we met een zorgvuldige planning en ontwerp. We bepalen samen met de klant de ideale locatie en kiezen de afmetingen en vorm die het best bij de wensen aansluiten. Ons team adviseert over het best geschikte materiaal, met een voorkeur voor duurzame materialen die lang meegaan. Bij deze moderne overkapping is gekozen voor robuuste zwarte houten palen en glas om met ramen te zorgen voor een natuurlijke lichtinval.

Vraag offerte aan
×
project-moderne-overkapping

Moderne overkappingen

Plaatsen van een moderne overkapping aan huis

Tijdens elke klus is er één contactpersoon vanuit Pre Wood Outdoor, zodat de communicatie helder is. Ieder project en iedere overkapping heeft een andere werkwijze. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de wensen en gekozen materialen. Onze voorbereiding van het plaatsen van deze overkapping begint met het nauwkeurig opmeten van de plaats voor de overkapping, en we zorgen voor een stevige, egale grond als basis. De palen van de overkapping zijn cruciaal voor stabiliteit.

Gedurende het gehele proces gebruiken we professionele hulpmiddelen om zeker te zijn van een perfect rechte plaatsing. Wat betreft de dakbedekking: we kiezen samen de beste optie. Of het nu gaat om functionaliteit, esthetiek of beide, Pre Wood Outdoor zorgt voor een mooie bevestiging. Met onze ervaring en professioneel gereedschap garanderen we een perfecte afwerking. En na afloop ruimen na alles op, dat vinden we zelf ook fijn.

Vraag offerte aan

Professionele aanpak

Op maat gemaakte overkappingen

Projecten-overkappingen-golden-wood

Moderne-overkapping-aan-huis

Pre Wood Outdoor

Eindresultaat

Het doel is om altijd een strak eindresultaat af te leveren en een plek in de tuin te maken waar je echt kan genieten. Bij deze overkapping is gekozen om de zijkanten open te houden. Zo zit je hier droog en uit de wind, maar kun je tegelijkertijd genieten van buiten. Het midden van deze overkapping is ook voorzien van een aantal grote ramen, zodat het daglicht goed doorkomt. Daardoor kan deze overkapping de hele dag goed gebruikt worden. Om een bakje koffie te drinken in de ochtend of ‘s avonds te genieten van de zonsondergang.

Vraag offerte aan

“Onze vakmannen creëren de ultieme tuinbeleving met maatwerk projecten”

project-moderne-overkapping

Vraag een offerte aan

Mogelijkheden bij Pre Wood Outdoor

Pre Wood Outdoor is voortgekomen uit de passie voor het creëren van het allerbeste maatwerk. Gestart als hobby in 2020, is deze passie zichtbaar in alles wat wij maken. We streven naar een mooi en strak resultaat. Bij Pre Wood Outdoor gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Hierbij verliezen we nooit uw wensen uit het oog. Ons doel is om een fantastische plek in uw tuin te creëren waar u echt van kunt genieten. Wilt u een op maat gemaakte moderne overkapping aan huis? Wij maken graag een offerte voor u! Neem gerust contact met ons op.

Vraag offerte aan

Klantenbeoordelingen

Bart van Baardwijk
Bart van Baardwijk
2023-06-11
Goede service en flexibel. Ali heeft vakwerk opgeleverd met een glazen wand in onze overkapping
natasha weerden
natasha weerden
2023-02-11
2 jaar geleden inmiddels hebben we een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen + beton storten. Helaas liep het beton storten in het begin niet zoals gewenst, waardoor het plaatsen van de overkapping zelf ipv 1 week (beton moest eerst goed drogen) een aantal weken duurde. Maar toen het eenmaal zover was heeft Ali er alles aan gedaan om ons tevreden achter te laten met een geweldig mooie overkapping. We zijn er nog steeds erg blij mee!
Marjolein Romy
Marjolein Romy
2023-02-02
Prachtige glazenwandsysteem laten plaatsen in onze overkapping. Is in een ochtend geplaats door de jongens dus super snel! Nog steeds erg blij mee!
Volkan Tekes
Volkan Tekes
2023-01-27
Aardige kerels die heel goed weten hoe ze hout in een mooi ontwerp kunnen brengen. Vriendelijke benadering en meedenkend personeel zorgt ervoor dat je de beste resultaat kunt verwachten. Ook als u een out of the box idee heeft en u wilt naar eigen zin customizen is dat mogelijk bij Pre Wood Outdoor. Al met al erg tevreden met Pre Wood Outdoor en raad het zeker aan!
Iwan Netten
Iwan Netten
2023-01-27
Glazen schuifwand is netjes geplaatst.

Offerte aanvragen